Auzi, Twinsen, tu iei din tot ce-am zis eu si omu numai lucrurile care-ti convin tie si le intorci pe toate partile ca sa-ti iasa cumva, cumva. nu mai face pe sfantul si detinatorul moralei absolute ca nu esti.
Te-ai gasit tu sa zici ca nationalist de extrema dreapta e atac la persoana. din cate stiu exista asa ceva pe o axa de ideologie politica. Unde-i atacul la persoana? Poate daca ii citesti mai atent postul lui ghost iti dai seama ca acolo se situeaza, de fapt (nu e singura data cand demonstreaza asta). N-o sa-mi cer scuze pentru asta. L-ai intrebat daca se simte jignit? Sau te-ai decis tu sa faci pe legiuitorul absolut?
Eu snt asa de satula de tonul tau superior si de atitudinea pasiv-agresiva pe care o imprumuti cand ti se dovedeste ca poate intreci masura incat nici nu-mi mai vine sa intru in discutii din astea cu tine. E clar ca tu ai impresia ca stii ceva mai presus decat toti de pe forumul asta...poate ne luminezi si pe noi intr-o zi care-i calea adevaraului absolut.
Da, e ok si constructiv sa ai o opinie dar nu combate opiniile altora pe un ton zeflemitor...daca vrei sa avem o discutie civilizata poarta-te ca atare. Ah, si nu ma mai ameninta de fiecare data ca-mi stergi posturi.
|