View Single Post
Old 28 May 2014, 16:51   #3620
Twinsen

Twinsen

M-ai acuzat ca abuzez de dreptul meu la opinie cu "propaganda basista" care te "dezgusta". Ti-am cerut sa-mi arati unde e abuzul ala. Pentru ca a-ti spune parerea pe un forum, cu argumente, respectand regulamentul, nu poate fi un abuz, ci e chiar scopul forumului. Nu ai adus vreun argument.

Acum treci la o cu totul alta acuzatie: "abuz de putere". Care e abuzul de putere? Ca am rugat-o pe faraimaginatie sa nu faca atacuri la persoana? A pune un mesaj in care doar ii arunci cuiva in fata ca e "nationalist de extrema dreapta" pentru a-l discredita, fara sa adaugi nimic altceva, e un atac la persoana. Un "nationalist de extrema dreapta" are dreptul sa expuna opinii pe forum atata timp cat nu contravin legilor tarii sau regulamentului forumului si are de asemenea dreptul sa fie tratat corect de alti useri.

Am un ton agresiv si zeflemitor? Doar in situatiile cand afirmatiile persoanei careia ii raspund sunt agresive si zeflemitoare, sau aduc atingere directa sau indirecta altor persoane. Cinemagia e un forum de opinie, cu useri care au personalitati puternice. Nu am incercat vreodata sa impun o cumintenie mediocra, in situatiile rare cand am sters ceva se ajunsese la troaca de porci.
  Reply With Quote sendpm.gif