Mona, mie nu-mi lipsesc salata de cruditati (morcov, telina, mar, sfecla rosie rase + maioneza - intotdeauna fac in casa), salata boef vegetariana

nu adaug niciodata mazare si carne (tot morcov, albitura, castraveciori + gogosari cit mai multi si maioneza) si ciupercile cu maioneza si usturoi (calesc putin ciupercile proaspete taiate marunt si le scurg bine, niciodata nu pun ciuperci marinate din cutie). Stiu ca e multa maioneza per total, dar eu o fac light, ii pun si apa minerala si mustar, la 500 g maioneza nu stiu daca pun 250 ml ulei, deci nu e chiar asa de rau. Ce-mi place iar f. mult sint ouale umplute. Am mincat la cineva o fasole sirbeasca rece foarte picanta, excelenta, daca te tenteaza sint sigura ca gasesti o reteta. Eu mai fac multe alte salate, cu quinoa si vegetale, cu conopida, cu broccoli, cu kale. Toate astea pot fi reci sau calde, cum poftesti.
Dar my number 1 killer e salamul de biscuiti

cine-l gusta zice ca n-a mincat in viata lui salam atit de bun. Daca te tenteaza spune-mi si iti dau reteta. Incerc sa adaptez o reteta mai
sanatoasa dar nu merge, nu iese nici pe departe atit de bun. Si bani de cumparat biscuiti
sanatosi nu am, in Romania foloseam cei mai ordinari biscuiti, aici cumpar biscuiti Digestive special pentru reteta asta. Oricum, o fac doar la cerere, e bomba daca tin asa ceva in casa
Mona, intotdeauna ti-am admirat talentul la decorat torturi si ce mai faci pentru copii sa fie atragator, parca ai facut un tort de Halloween, daca nu ma insel. Ar trebui sa te lansezi intr-o afacere sa faci asa ceva
Mi-am mai amintit ce-s mai face. Ciuperci umplute la cuptor - ramii urgent fara ele si eventual piine cu usturoi la cuptor pe care pun ciuperci maruntite.
Ah, my number 2 killer e salsa+avocado (salsa cumparata, iuteala medie avocado il pun proaspat, chiar inainte sa se manince taiat marunt). Nachos pentru salsa le fac eu din lipie pusa la cuptor, eventual unsa cu pasta de ulei de masline cu usturoi. Mori mincind

acum ma duc sa
gatesc asta.