Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 11 Apr 2014, 13:15   #1883
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by anaemona:
Te-am intrebat care sint meseriile specifice la care te-ai referit, unde trebuie sa-ti mentii silueta, ca femeie, pentru ca la femei te refereai, in afara de cele in care esti expusa nu doar colegilor de serviciu ci unui public mai larg.
cred ca asta-i cel mai usor lucru de ghicit si daca in cazul meu, al tau, sau al multor alte femei, greutatea corporala nu reprezinta o problema hotaratoare pentru pastrarea jobului, ea chiar conteaza, fie si ca parte integranta a aspectului fizic, per total. oh, da, exista destule persoane, care, in ciuda obezitatii, sunt cat se poate de placute, au o viata sociala activa, nu sunt evitate in colectivitate. dar, trebuie sa recunoastem ca, obezitatea, cel putin in zilele noastre, reprezinta un "handicap", pe care, greu il putem depasi.traim vremuri in care imaginea conteaza foarte mult, primul impact al altora cu noi, este cel vizual, si-atunci, nu putem ignora faptul ca, nu ne preocupa sa aratam bine, decat asa, de dragul satisfacerii propriului eu. parerea mea este ca persoanele care au un fizic normal, adica sunt slabe, au un avantaj in fata celor obeze, dar, desigur, exista intotdeauna exceptii. eu nu ma refer niciodata la ele, ci la tendinte. daca gresesc in ceea ce priveste aceste tendinte, imi retrag cuvintele, daca nu, as vrea sa recunosti si tu ca, aceste cazuri la care am facut eu referire, sunt posibile, nu sa le excluzi definitiv. daca tendintele la care m-am referit eu, nu s-au potrivit in cazul tau, nu inseamna ca eu am extrapolat la toata lumea. nu am dat decat niste exemple, atata tot, nici macar n-am folosit quotele, tocmai ca sa nu se inteleaga ca vorbesc despre tine sau altcineva.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif