View Single Post
Old 10 Apr 2014, 16:23   #3559
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by MariaMona:
A! si on topic - ma enerveaza saptamana altfel!

Ce inseamna saptamina altfel?

Ca sa fiu on topic pot spune ca si pe mine m-a enervat enorm instructorul auto, in Romania, ba chiar am facut ceea ce n-a facut nimeni in scoala respectiva, l-am concediat. Dupa care a trebuit sa astept vreo 2 luni sa gasesc altul, banii erau platiti la scoala dar nu vroia nici unul sa ma ia de studenta, mi se dusese vestea L-am gasit pe tipul al doilea, avea in jur de 40 de ani, primul era tinerel, nervos, de o virsta cu mine Al doilea m-a lasat in legea mea, ce vroiam aia faceam, era de un calm desavirsit. Am luat examenul fara probleme. Treaba asta se intimpla putin dupa 90, cred ca erau inca mentalitatile vechi si scoala era aceeasi scoala de soferi de stat privatizata.

Prima data cind am condus masina, dupa ce am luat carnetul, era seara si era sa razui scurt 2 masini parcate pe strada, am trecut la cm pe linga ele. La citeva zile mi s-a oprit masina in cea mai aglomerata intersectie, cel putin la vremea aia, in fata Casei Scinteii, in centrul giratoriu. Cine credeti ca m-a scos din belea? Un politist Ce amintiri dragute