View Single Post
Old 09 Apr 2014, 22:59   #3557
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by sigalia:
Ideea e ca pe masina cu dubla comanda nu se cheama ca sofezi cu adevarat.
Cand treci singura la volan,neexaminata de nimeni,chiar ca esti in paradis.
Eu merg mult pe jos,e o chestie la care tin.
Dar daca o femeie vrea carnet si condus ar fi ideal ca masina sa-i fie la fel ca...poseta.Un obiect strict personal
Altfel n-a facut mare lucru.

Poate la concursuri, raliuri si alte asemenea esti sofer daca stii sa schimbi vitezele, dar in oras cred ca o masina automatica e de 1000 de ori mai practica si cred ca "talentul" de a fi sofer amator este acelasi indiferent de masina, depinde de cat de bine stii sa te adaptezi traficului fara a incomoda, dar si fara a te enerva sau a-ti prelungi tie traseul pentru unii care claxoneaza, de pilda.

Perfect de-acord cu masina proprie si personala. Imi iubesc masina, nu-mi place cand sotul o conduce.

Si inca o chestie legata cu "sofer de-adevarat" - trebuie sa va povestesc cum e cu cartingul . Sotul meu e sofer profesionist si mecanic auto. A condus in toata Europa, conduce "cu ochii inchisi" ca sa zic asa. Avem cel putin un cart de cel putin 3 ani desi avem 3 fete. Fiica-mea cea mare - balerina - e poreclita Fittipaldi - conduce de mult mai mult timp ca mine. Ei, noi ne dam cu cartul in zona intr-o parcare mare goala seara sau in weekend. Duminica seara m-am dat prima data cu cartul - a fost super, simti o andrenalina greu de egalat - poti sa accelerezi la maximum - cat iti permite pista si toti km/ora ii simti in fata si in tot corpul. A fost - a rush - super!! Tremuram in mine cand m-am dat jos. Si cartul are doar 2 pedale. Un exemplu.

A! si on topic - ma enerveaza saptamana altfel!