View Single Post
Old 31 Mar 2014, 17:37   #3544
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by aniela07:
Asa ma calmez si eu la ideea sinistrelor gropi aparute dupa zapada in minunatul carosabil bucurestean. Cand vin acasa pe chei si fac stanga pe pod si e un dement care ma depaseste prin stanga, ca deh, doar peste 7 metri este semafor pe rosu, dar lui ii trebuie, el se grabeste. Si se aude asa frumos zdrang-ul ala din cele 3 cratere adanci pe care el nu s-a obosit sa le vada pentru ca na, se grabeste. Este sunetul cel mai linistitor din toata aceasta primavara gri de capitala europeana. Fac tot posibilul sa fiu prima la semafor sperand ca in spatele meu sa fie un bizon care ma va depasi in curba pe contrasens, sa-mi restabilesc si eu increderea in instant karma.

Da, faina chestie! In Timisoara nu-i chiar asa de rau nici cu gropile, dar nici cu traficul; nu ca n-ar fi din ambele, dar am mai auzit de la frate-meu si am vazut si eu traficul infernal de-acolo. Aici e un pic mai fain - ca-i provincie si mai ai rute ocolitoare prin oras sa eviti traficul, desi nu multe, dar sunt. Cred ca si eu as prefera metroul, cum prefer aici tramvaiul in diminetile aglomerate - sau o faceam cand aveam drum prin centru si nu conduceam si il vedeam pe-al meu ce se enerveaza. Dar cum nu eu duc copiii la scoala ca am doar 2 locuri... am scapat de ce-i mai rau si pot circula cu masina cu alte treburi. O singura data am fost dupa fiica-mea la pranz in centru s-o iau de la scoala si a fost horror, mai ales ca nu conduceam decat de vreo luna - acum am vreo 10, sunt meseriasa

Last edited by MariaMona : 31 Mar 2014 at 17:40.
MariaMona is offline   Reply With Quote sendpm.gif