Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 02 Mar 2014, 23:38   #1821
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by MariaMona:
Am facut pentru prima data frosting/glazura de briose. Mie mi-au placut, toate fetele + una bucata sot au spus ca fara sunt mult mai bune (chiar daca nu la fel de aratoase).
daca nu le-a placut chestia asta roz, ai putea incerca sa faci checul glazurat pe care l-am facut eu, asa....intr-o doara. la mine a avut un succes extraordinar. glazura de ciocolata+nuca prajita de pe deasupra, au schimbat total banalul chec inecacios, pe care, toata lumea stie sa-l faca. micul secret consta in consistenta glazurii. daca o faci subtire, checul se imbiba cu ea si devine un dulce irezistibil.
copiii sunt atrasi de culori, de animalute si personaje de poveste. incearca, te rog si ceea ce iti sugerez eu si te asigur ca atat fetele cat si sotul, se vor linge pe degete:
IMG_0191.JPG
IMG_0201.JPG
astazi, am avut chef sa fac negresa. este o reteta simpla, dar care-ti lasa gura apa, mai ales acelora care sunt fanii ciocolatei. aromele sunt extraordinare. fara cuvinte. nici n-as avea cum sa descriu efectul asupra papilelor gustative. mie imi place foarte mult si sper sa-mi fac timp pentru a incerca diverse combinatii cu altceva.
IMG_0204.JPG
IMG_0206.JPG
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif