Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 25 Feb 2014, 22:00   #1818
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
uite, Mona, vezi? cam asa se innegresc si la mine...
pandispan-cu-visine-10.jpg
oricum ar fi, mi se pare foarte reusit pandispanul, cel putin asa sugereaza poza. este chiar perfect, asa cum am mai spus, iar cunoscatorii inteleg ce vreau sa spun, fiindca este un secret si-ti trebuie destul de multa abilitate ca sa-ti iasa asa. daca fructele se pun de la inceput in compozitie, pandispanul nu creste, iar ele cad la fundul tavii, fiind prea grele, iar daca le pui in timpul cand tava este in cuptor, risti sa compromiti total prajitura, fiindca, de regula, nu ai voie sa deschizi usa cuptorului, cel putin 15 minute de cand ai pus prajitura la copt. dar, ca fructele doar sa alunece la mijloc si sa-si lase siropul, eu le pun cat mai rapid cu putinta, dupa doar cateva minute, cand compozitia incepe sa se umfle usor. daca lasi mai mult timp, deja se intareste si fructele raman deasupra.
daca cea care a postat pozele, este si autoarea prajiturii, merita cu adevarat felicitari. dar, se pare ca, doar ne-a incitat privirile si....atat.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif