mai, cand eram mica,nu-mi aduc aminte s-o fi vazut pe maica-mea cand gatea, sa puna sfecla rosie in ciorba, dar acum, o face, si spune ca-i da un gust deosebit de bun. in general, nu mai pot pune baza pe ce spune maica-mea, dar tinand cont, de ceea ce spun si nutritionistii, se pare ca sflecla rosie e pe val. minerale si alte alea....eu o prefer tot murata.momentan.
@Mona, balesc la eclerele tale de 10 minute. imi plac si mie, mai ales daca sunt facute in totalitate in casa. eu nu fac, ca nu-mi iese coca. adica am avut tentative. o singura data am reusit. in schimb, cu diverse ocazii, am gustat facute de alte gospodarese maniace si am constatat diferenta dintre cele de cofetarie si cele coapte si umplute in casa.
azi am gatit ceva ce n-am mai facut de foarte mult timp: chiftele cu sos. imediat revin cu o poza sau doua. sper sa va fac pofta, asa cum am avut si eu.
IMG_0182.JPG
IMG_0189.JPG