View Single Post
Old 14 Feb 2014, 23:59   #35
Rapture
Guru
 
Rapture
 
Join Date: Jun 2009
Location: Bacau
Posts: 973
Send a message via Yahoo to Rapture
Treaba asta cu facebook-ul îmi pare a fi o mare păcăleală...chiar și cea cu forumurile....fiecare își construiește o anumită imagine despre sine, își crează imaginea pe care vrea ca ceilalți să o vadă. Fiecare postează doar anumite momente din viața sa, selectând, clădind tot mereu imaginea dorită.
Toți comunică prin like-uri, dar când într-adevăr o problemă este pusă, aceasta este ignorată. Relaționarea dintre oameni este egală cu 0, este una superficială....în plus, procesele de gândire suferă o mare schimbare, devenim mult prea grăbiți, incapabili de a ne exprima corect (da, am simțit și pe propria piele).
Recent mi-am dezactivat contul de facebook și mi-am dat seama cam cât timp îmi mânca, cam cât de inutil și în același timp cât de util este. Spun util pentru că, în cazul meu, toate noutățile, știrile de la facultate sunt postate pe facebook în mod exclusiv de către profesori, colegi.
Într-un final, ăsta e mersul lumii, chiar dacă nu e decât o capcană....Ăștia suntem, noi, oamenii ... masinăria trebuie să meargă mai departe.

Last edited by Rapture : 15 Feb 2014 at 00:03.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif