Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 31 Jan 2014, 18:28   #1797
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by sigalia:
Chiar si preparatele mai simple , parca ar fi cine stie ce minuni(rvn,la cartofii tai ma gandesc!)
adevarat ce spui! orice prepari, chiar si o simpla salata, sau cartofi la tava, asa cum am gatit eu, trebuie asezonat cum se cuvine, fiindca atfel, ramane fara gust.
mancarurile gatite de mine sunt un pic hipercalorice, dar consider ca imi satisfac propriile gusturi (cu mici exceptii) si asta este cel mai important, simt ca nu pierd timpul, fara sens, in bucatarie.
pe de alta parte, uneori, gatesc chiar cu entuziasm, este o forma de relaxare excelenta, un fel de recapatare a echilibrului psihic, asa cum nu se intampla in alte circumstante.
poti incerca cu incredere sa gatesti cartofii, asa cum am aratat eu in poze. rezultatul este garantat si daca nu ma crezi, poti face urmatorul experiment: 1. cureti cartofii de coaja, ii speli, ii tai in forma dorita, amesteci cu ingredientele care-ti plac si bagi tava la cuptor. 2. faci ca mine, calind totul pe rand, cateva minute si apoi asezi in tava de copt, continuand procesul de gatire in cuptor. o sa observi imediat diferenta. nu-ti mai ramane decat sa savurezi niste minunati si simpli cartofi gratinati, care-ti vor unge la suflet, papilele gustative.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif