Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 29 Jan 2014, 18:06   #1789
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Foarte fain, rvn, imi lasa gura apa... Ne dai reteta la budinca de cartofi, te rog, arata super! Si puiul arata bine, am vazut pungile si eu, merita cumparate?

Am facut multe dulciuri in ultimul timp, nici nu mai stiu ce... Printe cele mai faine au fost astea:

Banoffee Pie - un tort cu blat de biscuiti macinati cu unt topit, peste sos caramel si banane si apoi frisca.

Tortul de nuci de pe goodfood.ro - time consuming, dar merita tot efortul:

Iar ieri am inventat ceva (care desigur a fost deja inventat). Am facut aripioare crocante cu reteta asta Aripioare picante ca la KFC , doar ca eu nu le-am facut picante din cauza de copii si de gusturi si mi-a ramas materie prima. Asa ca am facut niste asa-zisi corn dogs (nu stiam ca asa se cheama, dar vazusem in filmul Strumfii 2 si i-am cautat pe net). Ai mei au fost mai mult wheat dogs, pe romaneste sunt de fapt crenvursti pane. Sunt foarte buni. Azi am facut o tura doar de crenvursti la cererea publicului degustator.