View Single Post
Old 27 Jan 2014, 15:43   #10
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Twinsen:
e de preferat sa zici "cry with laughter", nu "cry laughing".

Whaddafuck is this shit ??? This guy fo real ??? U're a fucking english teacher now ??? Do you really fucking exist ??? "cry with laughter" is for pussies and nerdy bookworms. If this is the proper grammar form then fuck the proper grammar form. I never fucking cried with laughter in my entire fucking life but I did fucking cried laughing a couple of times. Aren't word combinations supposed to actually express reality (or at least fucking die trying) instead of, like, being just pussified aproximations of it ??? Fuck it, I'm an ILLITERATE lil' fucker. Period.

Acu k am lamurit-o si p'asta, sa revin la film. Ia sa incerc sa-mi amintesc niste faze care incadrabile la infractiunea "fals si uz de fals".

Problema cu nea Jep asta e ca e un personaj livresc. "Nu pusca cu realitatea" cum zic amicii mei din Ardeal. Asta nu-i neaparat un defect per se, dar tre sa stii cum sa joci cartea ca sa nu-ti iasa ceva super phony.

Balconul lui da in Colosseum desi e un scriitor (semi)ratat, apoi moshu si-o trage cu toate femeile ok din film, apoi vine gagica aia de se da cu capu de peretzi, un personaj penal si evident, trasat cu markerul negru, iar moshu se incordeaza si, cu mingea servita la fileu, pune si el o intrebare de genu: nu-i asa ca tatal tau regizorul Sorrentino, te-a facut cu markerul negru ? Nu-i asa ca "arta" ta de fapt nu e o arta ci doar ceva gen Fantana lui Duchamp ? Nu-i asa ca, in antiteza cu tine, eu Artistul voi trece in acest film prin experiente care ma vor transfigura, vor scoate Omul din mine, astfel incat pana se termina filmul ma voi hotari sa ma apuc sa scriu Opera ? Stop. Salt la scena cu Jep fata in fata cu sotu lu gagica-sa si cu femeia aia cu care era ala, cand ii intreaba voi ce faceti in seara asta ? Pai noi asa si asa ! Aa, da, vaaai, "ce oameni frumosi sunteti !" Daca exista cineva care imi poata confirma ca a "pus botu" la faza asta si nu i-a venit sa arunce cu rosii spre ecran si sa fluiere ca pe stadion, atunci eu nu mai am nimic de adaugat.

"Sfanta" aia, si cum cadeau toti in fata ei, si ea a spus ceva intelept dar nimeni n-a inteles si apoi s-a dus si s-a culcat pe jos in casa la Jep si au venit pasarile si ce frumos era si ea a suflat si pasarelele au zburat in tarile calde ...

Discutiile din grupul lui de amici rafinati, in care el totdeauna iese onorabil, aia care se dadea mare si tare era de fapt o curva penala, haha ce i-a zis-o el, el nu e decat un suflet mare pe fond, care cauta si el sa traiasca si sa faca pace cu trecutul. Ooh, ce frumos, ce nobil !
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif