[quote=iiii]tyson...
kedii, atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme a zis ca nu e treaba mea.
apoi, sa nu uitam ca a deranjat grav de tot si mai ales creea o imagina foarte proasta asupra site-ului cinemagia. cat despre vechimea lui, nu era chiar asa de nou sa lase comenturi imbecile. Consider ca nu e necesar sa comentezi toate filmele care le vezi.
sa nu mai zic ca, la anumiti actori copia cu,copy/paste acelasi comentariu si asta numai pentru a aduna puncte si de a urca in topul userilor cinemagia.
Si ce poti zice cand lasa un comment la un film si cu link de download? asta e reclama . pe forum la fel..cand posta la filme si actori care nu exista, punea filmul dupa IMDB + link de torrente.
Si sa nu mai zic de comenturile cu spoiler la filme... strica toata placerea omului de a descoperi acel film.
si cat de matur parea acest kediii, s-a demonstrat ca are o minte de kinder. ai vazut si tu cum injura cand acel cont i-a fost dezactivat,[/QU
VAI VAI ,pana sa ajungem aici la rasp asta ,,atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme , De fapt tu ai inceput cu mine eu nu am avut nici o treaba cu nimeni ,absolut cu nimeni
|