View Single Post
Old 28 Dec 2013, 19:36   #4572
anaemona
Guru

anaemona

Acum, la sfirsit de an, m-am hotarit sa vad si eu citeva filme de anul asta. Mare gresala. Primul a fost All is bright. Am vrut sa vad o comedie de Craciun si ce-am vazut a fost o abureala fara nimic comic in ea. Paul Giamatti si Sally Hawkins joaca foarte bine, dar ce folos ca scenariul e o mare mizerie si in rest nu e nimic de remarcat. Stiu ca nu-i cotat nemaipomenit, dar mie imi placea Giamatti si nu ma asteptam sa joace in ceva sub nivelul lui.

Apoi am vazut La vie d'Adele. Mi s-a parut un film banal cu o imagine frumoasa. Nu inteleg hype-ul din jurul lui. Mi s-ar parea un sacrilegiu sa incep sa despic firul in patru la filmul asta ca sa scot ceva din el, cind sint atitea filme care pot sa "vorbeasca" fara sa fie nevoie de asta.

Ultimul vazut a fost Gravity, care cred ca trebuia facut short. Eforturile digitale nu justifica dialogurile stupide si singura idee demna de mentionat, de abandon/neabandon. Daca fac o comparatie fortata cu Alien, desi filmele nu se pot asemana, SB e complet stupida in comparatie cu SW.