View Single Post
Old 12 Dec 2013, 12:41   #4
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by sigalia:

Ultima carte cu care am dat de pereti a fost – Bukowski /”Femei”.Pana la pagina o suta n-am citit decat despre erectii si voma.Umorul s-a epuizat repede in faze refresh si am cazut intr-o plictiseala teribila.
Las balta unele carti si pentru ca pe moment nu am starea necesara sa cuplez adecvat.Le tradez cu promisiunea ca ma voi intoarce la ele ,dar tentatiile sunt prea multe sa mai revin .

Tocmai ce-am citit-o cartea de mai sus. Mie mi-a placut foarte mult! Chestie de gust .

On topic: N-au fost multe cartile pe care nu le-am mai citit de aia mi le si amintesc pe majoritatea: Carte viselor de Jack Kerouac - n-am putut sa-l inghit: inca o carte din aceeasi colectie, Cotidianul, habar n-am cum se numea cartea sau autoarea, imi amintesc doar ca era scrisa de o scriitoare frantuzoaica foarte tanara; iar prima carte pe care am lasat-o din mana pe la 20 de ani a fost Kafka, parca Procesul si nu stiu daca nu si Dostoievski, Crima si pedeapsa. Primei si ultimelor doua as vrea sa le mai dau o sansa poate intr-o zi. Aveam un profesor de semiotica, Ivan Evseev, care a zis un lucru foarte ok - ca o carte trebuie citita de 3 ori - la tinerete, la maturitate si la batranete fiindca de fiecare data vei gasi altceva in ea. Asa ca poate pot incerca romanele respective din perspectiva maturitatii, poate o sa le gasesc citibile.