Originally Posted by faraimaginatie:
Mihai, dar scenele de sex din L`Inconnu n-au fost asa de deranjante ca alea din Adele. Dupa parerea mea umila. God knows I`m not a puritan...
|
Say my name, say my name...

(las-o asa, nu e absolut nicio problema, vorbesc serios)
Inseamna ca eu sunt mai puritan. Cred ca intervine altceva, explicatii din astea din sexualitatea umana. Exista barbati heterosexuali care suporta mai greu (spre deloc) o scena de sex (in cazul asta explicit) intre doi barbati, femeile au mai putine probleme din astea. Nu stiu daca se confirma si reciproca la lesbine. Nu vreau sa iei ce spun eu ca un adevar general valabil.
Dar nici macar nu e vorba de asta & n-as suporta niciodata nici macar o milionime de fractiune de secunda sa fiu considerat homofob. Homofobii pleaca din sala, nu stau pana la sfarsit la un film ca asta. Mi-a placut "Weekend" (ala englezescul cu gay, nu ala al lui Godard), pentru ca e o poveste universal valabila, e unul dintre cele mai bune filme de anul trecut, dar fojgaiala aia din filmul cu lacul pe mine m-a lasat rece. E un film care nu spune (mie) prea multe, n-am simtit nicio secunda vreo atmosfera electrizanta, nu mi s-a parut ca ar vorbi cu convingere despre singuratate, iubire si ce ar face un om in numele ei si in niciun caz n-am ajuns sa extrag simbolisme sau sa apelez la filozofie sa-l explic. Iar explicatiile alea ziua lumina-safe place-heaven, noapte-tenebre-crima... eu credeam ca se numeste maniheism, iar maniheismul e opusul stilului. Sau e ceva fara stil. Dar daca il lauda atatia mai priceputi ca mine, pot admite ca ma insel si cu asta-basta.
PS: sa citesti trivia-urile de pagina imdb a filmului, dupa standardele regizorului a iesit un film cumintel, avea mai multe in cap.