View Single Post
Old 09 Dec 2013, 21:14   #109
Tyson_Kyd
Senior

Tyson_Kyd

Bai, sincer... nu stiu ce sa zic ! Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata divergente cu "cosmin_kedii", niciodata nu m-au deranjat comentariile lui . Este adevarat ca erau multe si cam aiurite, dar n-ai ce sa-i faci . Asa suntem toti la inceput, si nu imi este rusine sa recunosc ca asa am fost si eu, ce ne defineste este evolutia prin care trecem . Am vorbit amu ceva timp cu Kedii si parea un tip de treaba, l-am intrebat daca este adevarat ce sustine in legatura cu filmele pe care le-a vazut . Omu' mi-a raspuns foarte lejer, cu un limbaj total diferit de cel folosit in comentarii . Mi-a spus ca urmareste pe banda rulanta de acum 10 ani cate 3 filme pe seara . Eu il cred, cat de greu este sa urmaresti cate 3 filme pe seara ?! Asa s-au strans filmele din lista sa . Cat despre comentarii, imi dau seama cat de greu este sa comentezi atatea filme, da' mite sa mai aduci si cate ceva nou in fiecare comentariu . Este greu si plictisitor . Stiu ca mie imi este greu de multe ori sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru comentarii . La randul meu, si eu m-as enerva daca as fi in locul sau, sa mi se stearga contul la care am muncit atat amar de vreme, ma gandesc la timpul irosit . Cred ca toata treaba a fost prost gandita ! Nu stiu de unde a inceput debandada, dar sunt de parere ca al nostru cosmin_kedii nu se apuca sa ia pe cineva la injuraturi daca nu era provocat si faptul ca i-a fost sters contul mi se pare prea drastica . Nu cred ca a creat prea multe probleme pana acum, din cate am vazut omu' statea in banca lui .
Tyson_Kyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif