View Single Post
Old 08 Dec 2013, 11:47   #108
bitter_moon
Senior

bitter_moon

Originally Posted by mhcx:
Originally Posted by bitter_moon:
Originally Posted by marillion:
Originally Posted by mhcx:
No more kedii around.

Acum pe bune, a cui clonă eşti?

Acum pe bune, crezi ca vei primi raspuns ?

da asta e raspunsul:

Nu sunt clona sunt razboiul clonelor. Cand kedii era pe aici toata lumea era contra lui dar nimeni nu avea curajul sa i spuna verde in fata ca e anafabet si retard. Acum cand eu am facut asta sunt luat la misto ca sunt clona si ca ma macina sentimentele de culpabilitate. Sa inteleg ca va e deja dor de kedii. Propun sa il aducem inapoi. El abia asteapta.

Hei, nu te supara, glumeam si noi ! Poate ca avem un simt al umorului mai ciudat, dar cine ne cunoaste si s-a familiarizat cu el, ne adora.
Nu tinem sa aflam neaparat sub ce ID activezi pe site, mai ales ca ti-am creionat deja un profil. Te rog sa ma contrazici daca gresesc: barbat, maximum 25 de ani, activ pe forumuri si cinefil inveterat. Probabil destul de cunoscut printre ceilalti cinemagisti.
Nu esti singurul care a luat atitudine impotriva lui kedii, dar fiecare a facut-o in stil propriu. Nu cred ca s-ar fi ajuns la masurile acestea drastice daca era reclamat doar de o persoana. Iti ofer o mostra a efortului conjugat impotriva activitatii fostului (sper) cosmin_kedii:

"cosmin_kedii pe 13 Martie 2012 13:54
Totul vine împreună pentru a face acest film o capodoperă:un scenariu frumos, o realizare semnificativă, comici la partea de sus a artei lor: Jane Fonda și Vanessa Redgrave sunt superbi 0 2
marillion pe 4 august 2013 10:35
Băi analfabetule, lasă-te de comentarii agramate şi lipsite de sens, că ai făcut de râs siteul ăsta!
bitter_moon pe 4 august 2013 14:03
cosmin_kedii@ Fara nicio legatura cu ce spune marillion, te intreb si eu ceva: de ce faci asemenea comentarii ? Este firesc ca cinefilii care cauta informatii sa citeasca parerile celorlalti. Asa ajung si eu la ale tale, care ma frapeaza prin abundenta, ca sa nu mai spun de greselile gramaticale flagrante. Pasiunea ta pentru film te poate transforma in personaj burlesc pe acest site. Cu toata consideratia ti-o spun..."

Last edited by bitter_moon : 08 Dec 2013 at 14:23.
bitter_moon is offline   Reply With Quote sendpm.gif