[quote=iiii]
Originally Posted by cosmin_kedii:
Originally Posted by iiii:
ideea e , cosmine, ca le poti aduna intr-un fisier word, si cand ai cam 10-15 filme descoperite de tine care nu se afla aici, le pui cu,copy/paste intr-un post.
dar tu cum esti obsedat de medalii si de puncte , nu ai cum sa intelegi[/QUOT
cum am mai spus nu sunt singurul care face asa ,nu trebuie sa iti dau eu tie explicati ca de ce fac puncte ,cum fac puncte si asa mai departe ,daca te uiti mai atent de la page 1 of 147 nu sunt numai eu,traim intr-o tara libera si fiecare face cum vrea si ce vrea
|
dar cand postezi numai tu, 4-5 posturi consecutive in maxim 5-7 minute e deranjant! si da, traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea atata timp cat nu deranjeaza alta persoana! la asta nu te-ai gandit nu? si daca nu esti singurul crezi ca ma intereseaza? asta e scuza tipica a omului mic si limitat.
|
pe tine te am deranjat da cu ce cu Postările Mele , ca nu oi fi eu numai care postez, daca am gresit lasa sa ma critice cine conduce acest site ,nu un mascarici care se baga peste tot ,ce sa zic ei fi si tu vreun caine de paza pe acest site si io nu stiam ,am vazut ca te iei de toti ,tu cu pescărușii tai care zboara peste năvodar