Originally Posted by rvn:
din pacate, traditionalul asta din cauza caruia mi-ati sarit in cap, desi nu prea am inteles de ce,
|
rvn, imi para rau daca ai inteles ca ti-am sarit in cap. Eu doar am discutat, daca ti s-a parut a fi acuzator tonul, in nici un caz n-a fost intentia mea.
Eu cind ma refer la traditional nu ma refer nici la traditionalul bunicilor noastre, nici la cel al arabilor sau al chinezilor, pentru ca e diferit oricum pentru fiecare. Pentru mine traditionalul e natural, forma naturala a produsului, indiferent despre ce e vorba.
Legat de gatit, eu am zis din experienta mea, despre oameni pe care-i cunosc. Copilul meu are 18 ani si isi gateste. Nu o face pentru ca ii face placere neaparat, desi nici nu-i displace, o face pentru ca ii place mai mult gustul mincarii facute de el, decit sa cumpere ceva cheap gata gatit care nici macar nu e asa cheap. Cunosc tineri in Romania care isi iau ciorba la serviciu pentru ca nu-si permit sa-si cumpere mincare gata facuta la prinz. Astea sint exemplele pe care le-am avut in minte cind am zis ca gatitul e pentru cei care au bani mai putini si intimplator vor avea si avantaje, pentru ca orice ingrediente vor folosi, atita timp cit cumpara ceapa, morcovi, cartofi si pui in forma lor naturala, mincarea gatita de ei e mai sanatoasa decit orice fast food cu prajeala cit cuprinde, ingrediente scoase din congelator si sosuri cu chimicale pe care nu le poti pronunta.
Nu incerc sa ma cert cu nimeni, mie chiar imi plac discutiile astea

Cine mai arunca un ochi pe-aici se mai inspira, poate are chef sa experimenteze ceva nou.