Originally Posted by anaemona:
rvn, eu cred ca sigalia se refera mai degraba la pregatirea mincarii de la zero, nu la gatitul la lampa.
|
gatitul mancarii de la zero nu inseamna traditional. poti gati de la zero in stil foarte modern, adica in friteuza, in cuptorul cu microunde sau in orice aparat electric de gatit.
in ceea ce priveste neprelucrarea asta, nu stiu cat inseamna temere sau altceva, dar organismul uman deja s-a adaptat la tipul de hrana care este cel mai usor de procurat. ca este nociva, iar este un subiect foarte controversat si pe marginea caruia se poate discuta la nesfarsit, la fel ca si in cazul celuilalt fel de hrana. argumente sunt si de-o parte si de cealalta. dar eu incerc sa fiu obiectiva. oricat de multi oameni sunt dispusi sa renunte la alimentele rafinate sau prelucrate, tot raman destui care, din diverse motive, vor continua sa se hraneasca asa cum au fost obisnuiti de mici.
cum spuneai si tu...daca este TIMP. poate este acest timp, dar oamenii aleg sa si-l petreaca intr-un milion de alte feluri, atata vreme cat hrana se poate procura cu minim de efort, chiar si cu un simplu click. din pacate, foarte putine persoane de varsta tinara gandesc ca sigalia si din pacate, foarte putine fete sunt interesate sa invete de la mamele lor,sau din alte surse,cele mai simple si usoare notiuni despre gatit.