Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 20 Nov 2013, 20:30   #1742
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

deci, se poate! credeam ca, eu, anaemona si mona suntem singurele supravietuitoare de pe forum care mai si gatim. bravo, sigalia! combinatia de legume din salata ta chiar imi lasa gura apa. mereu am fost o sustinatoare infocata a lor, tot din aceleasi motive ca si tine, dar coana Dominique incearca sa ne convinga ca o simpla autosugestie ne poate infrana pofta de mancare. desigur, nu pot fi impotriva educarii si autoeducarii despre cum sa ne hranim, dar, sunt convinsa ca, zveltetea corpului,se mentine doar mancand foarte putin (din absolut tot ce poftim). metabolismul nostru are grija de modul cum aratam pe dinafara. daca el ar functiona normal toata viata (lucru ideal, deatfel), atunci, toata industria produselor pentru slabit n-ar mai avea de ce sa existe. cel mai important este sa ducem o viata cat se poate de ordonata, fiindca orice dezechilibru, poate influenta negativ metabolismul,intr-un sens, sau altul. totul depinde de psihic si de mostenirea genetica a fiecarui indivit in parte, dar cred ca stiai (stiati).
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif