nu stiu daca voi, cand mergeti la cumparaturi, tintiti in special, rafturile cu asa-zise produse eco.
eu nu m-am imbulzit niciodata sa caut asa ceva, nici macar n-am fost atat de curioasa incat sa studiez in profunzime, care sunt diferentele dintre aceste produse (ma refer la cele din magazine) si acelea care nu poarta semne de eco pe eticheta. week-endul asta, insa, am avut o surpriza placuta. intr-un megamarket, din intamplare, la raionul de refrigerate, unde carnurile stau frumos ambalate si apetisante,am gasit doua membre inferioare de pui, care, mi-au atras atentia prin aspect. n-am luat teapa cand am hotarat sa le cumpar, fiindca am redescoperit gustul puiului crescut ca la tara. nu am idee cum reusesc producatorii sa faca asta, dar, n-as prea crede sa detina reteta secreta, prin care sa creasca pui in stil traditional si in acelasi timp sa fie profitabili, fiindca pretul n-a fost deloc mai mare decat al altora.
desigur, nu va pot convinge cu pozele, in ceea ce priveste gustul, dar sunt convinsa ca putin...asa..o sa va fie pofta. eu, sincer, n-am mai mancat de foarte mult timp un sos atat de bun. asociati in gand, langa o portie d-asta si un guguloi de mamaliga fierbinte si nu va ramane decat sa salivati:
IMG_0098.JPG
IMG_0099.JPG
IMG_0134.JPG
IMG_0142.JPG