Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 06 Nov 2013, 21:13   #1727
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Foarte fain ati bucatarit in ultimul timp. Nu sunt mare fan gutui sau dovleac - asta placintar il fac doar supa crema - pe care o ador si eu si fetele. N-am mai scris ca: 1. mi s-a stricat aparatul foto si nu stiu inca daca-l primesc reparat sau trebuie sa imi iau altul. si 2. mi-au disparut de la subscription toate threadurile, mai putin true blood - mister total! Sunt curioasa daca dupa postul asta regasesc subiectul in lista.

Azi am avut 10 ani de casnicie si am facut un munte de mini pizza din foietaj (6 tavi, 1700g de foietaj) si am inceput sa fac un tort Banoffee Pie care mi s-a varsat pe jos. Asa ca am dat fuga la cofetarie sa iau niste prajituri gretoase pentru musafiri. Prajitura asta Banoffee Pie se face in mod normal cu un caramel facut din lapte si zahar sau din lapte condensat numit dolce de leche. Din cauza asta nu am facut pana acum desi de mult timp imi atrasese atentia. Na, iaca, pot sa va spun ca merge cu orice fel de caramel, esti gata in maximum 40 de minute si e super gustos.