View Single Post
Old 04 Nov 2013, 10:52   #3438
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Da bai, ne omoara virtualul.Asa eram si eu.Am citit foarte mult pana pe undeva pe clasa a 10-a.Dupa, pustiu si jale.Preferam sa vad un film sau sa termin un joc.Acum am ajuns sa citesc doar literatura de la facultate si poate o carte, doua pe metrou.Poate imi revin odata cu varsta.

Ma enerveaza ingrozitor:

-Times New Roman.Un fel de Divertis la fel de ciuntit de umor, dar dus in mediul virtual si placut de toata lumea.Ma depaseste.
-mesajele anti-BOR,anti-institutii bisericesti, anti-popi.Shit-uri de tipul: PF Daniel fraiereste romanii creduli pentru a se plimba in Mercedes.Aici mai intra si socatii de practicile religioase curente, care tin sa aminteasca odata pe zi cat de mult a evoluat societatea si ca de fapt ele nu isi au locul.Ba uite ca isi au locul si isi vor mai avea inca vreo 1000 de ani de acum incolo.
-vloagarii juni din Romanica....o specie de gandaci ce trebuie eradicata.Respect ca aleg sa faca ceva creativ cu timpul lor liber, dar ajung sa devina extrem de aroganti, populari si, brusc, plini de sfaturi intelepte.
-glumele idioate la adresa unor vedete adolescente.
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif