Urasc sa vad zecile, sutele, chiar miile de grupulete formate in jurul meu

. Pana si pe acest site vad numai grupulete si grupulete ! Parca am fii mai rau ca la gradinita

, nici la mine la scoala nu e asa

. Am si eu niste pretentii de la anumiti oameni, trecuti prin viata, care au ajuns la o anumita varsta . Cu cine sa semene si copii ?! Cum sunt adultii asa devin si generatiile tinere . Trebuie sa aibe si ei un exemplu ! Nu cred ca fac si nici n-am facut parte din vreun grup de persoane (exludem familia) . Ma refer la grupurile de tate pe care le vedeti pe bancile din fata unei curti pe la sate sau de pe bancile din parc . Si stau tatele si barfesc cat e ziulica de lunga . Asa se face ca o persoana ca mine care nu face parte dintr-un grup este vazuta in mii de feluri de fiecare grup in parte . Deh... fiecare grup cu gusturile si parerile lui

. Am si eu prietenii mei cei mai buni, dar nu pot spune ca traiesc cu ei intr-un grup, nu stau doar cu ei si ei nu stau doar cu mine, dar sunt multe feluri de oameni . Am vazut grupuri in care daca unu isi da cu ceva in cap, toti rad si fac la fel

. Daca unu' sustine ceva, toti sustin ! Cel mai antrenant este momentul in care grupurile se cearta intre ele, cel mai vizibil este aici pe site

. La mine la scoala, de bine de rau am parte numai de cocalari, pipite de toate varstele si tarani . Cu astia sunt obisnuit, pe mine altii ma deranjeaza :-j . Chiar imi place sa vad taraturile de varsta mea sau si mai mici, ce se dau la persoane de varste cuprinse intre 20-40 de ani . Pentru ele portofelul sa fie, restul nu conteaza

.