Man of Steel
Nu l-am vazut la cinema din varii motive: ma dor ochisorii, vorba lui Bremen, dar si mai rau ma doare buzunarul.Mi-a placut Superman-ul asta al lui Snyder si cred ca isi ia palme dupa ceafa inutil.Pana la urma filmul a oferit spectacol si o poveste rezonabila.Un film cu super-eroi nu e tocmai locul unde incepi sa cauti greselile de logica,pentru ca ele sunt cam inevitabile si pana la urma ele faca parte din tot ceea ce inseamna un astfel de film.
De vazut pentru Zod(Shannon o alegere foarte inspirata,are alura aia de pitbull invatat sa muste tot ce nu e conform cu ce a fost dadacit cand era micut) si acolitii sai(in special Faora, arata foarte ca lumea armurile alea pe ei), pentru scenele de actiune care sunt breath-taking(daca ar fi tinut 2 ore doar infruntarea aia de final,nu as fi obiectat nimic), pentru explozii, zgarie-nori ce cad mai rau ca la 11 septembrie,pentru droaia de actori buni ce apar prin film si pentru partea introductiva(Krypton and it's fate....mi-a placut cumva pe parte de SF).
Defecte ar fi destule(finalul,monumental de cheesy m-a lovit pe mine rau de tot in moalele capului), dar chiar nu am stat sa imi bat creierii cautand nod in papura la un film a carui menire e sa distreze.Asa ca da, ma pot lipsi de profunzime si mesaje intelectuale a la Batman si de asemenea ma pot lipsi de dumele aruncate din toate directiile din Avangers.Pana la urma Snyder a facut sa imi placa un super-erou pe care nu l-am suporatat niciodata.
Un film entertaining, de vazut intr-o seara linistita cand nu ai nimic de facut si vrei sa te destresezi. Nota 8.
PS:apropos de Snyder.Zic Amin!Nu am vazut slow-mo-uri.M-a omorat asta si in 300 si in Watchmen si in Sucker Punch cu slow-uri peste slow-uri.
|