Nicaieri?

In toata zona estica a Europei, dominata de ortodoxism, se practica asta.Polonia,Rusia, tari destul de ok ca nivel de civilizatie.Acum depinde ce intelegeti voi prin civilizatie.Ah, si in zona catolica este chestia asta, nu atat de pregnant si ostentativ ca in Est, dar se practica si acolo.Dati cu search-ul pe net.
Chucky.Nu stiu de ce majoritate de penticostali, crestini, ai dat tu, dar cred ca esti cam paranoic.Eu am in familie un unchi dus catre zona asta de ortodoxism, un fel de bigot, doar ca nu e bigot pentru ca nu incearca sa isi impuna credinta.In fine, cei care chiar cred si simt treaba asta, nu vor incerca niciodata sa ti-o impuna(cel putin nu in sec, 21, inainte se practica fortarea), ei iti vor zice odata ceea ce cred ei despre ce ar fi bine pentru tine, iti dau 2-3 sfaturi de buna credinta si apoi te lasa in plata ta.
Altfel spus o doare pe lume fix la salata de ceea ce crezi tu.Alta treaba nu au decat sa iti verifice tie conceptiile despre viata, dumnezeire sau whateva.Sunt probleme care pentru ei au prioritate iar orientarea ta religioasa imi e greu sa cred ca se numara printre ele.