View Single Post
Old 29 Sep 2013, 01:44   #43
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by Rasta_Man:
[
N-am nimic cu tine cosmin742000, dar esti debil ! Cred ca multi ti-am vazut "comentariile" nu comenturile, si toate sunt fara nicio noima . Nu afirm faptul ca n-ai dreptul la o parere sau opinie , dar tu nu folosesti acest drept in modul potrivit . Ti-as recomanda sa nu mai minti, minciuna are picioare scurte si nu cred ca vrei sa auda mami si tati despre asta ! Uiti cand jingeai mai multi utilizatori, uiti cand le criticai parerile si uiti cate greseli gramaticale ai in comentarii ! Ar fi bine sa nu mai juri... oricum injuri destul ! Pe mine nu ma intereseaza ca ai ajutat site-ul in vreun fel, oricum se vede ca l-ai ajutat doar pentru puncte, scotandui ochii acum unui opil de 16 ani pentru asa ceva . N-am de ce sa-l compar pe Tyson cu tine, credema ca este de 10000 de ori mai special decat tine . Tyson este mult mai simtit decat tine si are doar 16 ani ! Apropo... nu folosi decat in loc de "doar" ! Omule te discreditezi singur ) !! Auzi la el, este discreditat de un copil de 16 ani ))) ! Inseamna ca iti este frica de el ... d'aia il ataci ! Daca nu ti-ar fi frica, nu l-ai ataca :-j . Pustiu' si-a spus strict parerea despre un anume utilizator . Apropo... sunt 100% sigur ca nu stii ce inseamna "a injura" si ce inseamna "a jignii" ! Nu cred ca ai cum sa inveti tu pe cineva, ceva . Tu ar mai trebuie inca sa inveti . In locul tau, as tacea si mi-as vedea frumusel de viata . Lasa-l pe Tyson, are destui oameni care pot sa-l invete ce trebuie . Sa stii ca se scrie "site-ului" nu siteului !

Ha ha ha ha buna asta cu nu am nimic cu tine dar esti debil.Nu am jignit niciodata un utilizator fiind primul ( ca sa inteleaga decat si formele de viata , am jignit doar daca am fost jignit degeaba ) Se vede ca trebuie sa repet iar din nou , inca o data (pleonasm intentionat) ca nu am cerut si nu o sa cer niciodata nimic acestui site , Oi fi avut si eu cateva greseli gramaticale , probabil de tastare , dar eu nu am scris niciodata " scotandui ochii" , dar deh e usor sa vezi paiul din ochiul unuia decat sa vezi taigaua ( asta e un fel de padure decat din Siberia ) din ochii tai Eu credeam ca Tyson_kid are doar vreo 12 ani , dupa felul cum se exprima si cum (nu) gandeste.Eu am explica\t sa inteleaga orice om , forma de viata sau euglena , de ce am folosit asa cuvantul decat ,, se pare ca decat degeaba . Eu imi vad foarte bine de treaba mea atat timp cat nu sunt provocat si provocat degeaba.Chiar nu stiu de ce nu ma ignorati. Chiar asa de important sa fiu incat sa nu pot fi ignorat ?Serios ?doar site-ului e corect , si siteului e gresit , zii ca juri pe rosu .Doar atat ai gasit ? Nici nu ma asteptam la mai mult.
De acum cu formele de viata lucrez doar cu dictionarul :
JIGNÍ vb. a insulta, a ofensa, a ultragia, (livr.) a injuria, a invectiva, a vexa, (pop.) a sudui, (fig.) a atinge, a răni, (livr. fig.) a leza
ÎNJURÁ, înjúr, vb. I. Tranz., intranz. și refl. recipr. A spune cuvinte injurioase sau de ocară la adresa cuiva; a (se) sudui
Observati diferenta dintre a injura si a jigni ?Decat.

Last edited by cosmin742000 : 29 Sep 2013 at 02:57.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif