View Single Post
Old 28 Sep 2013, 22:50   #42
bitter_moon
Senior

bitter_moon

Originally Posted by cosmin742000:

Vai dar ce te-ai ofensat , dupa dictonul ( stiu ca nu exista asa un dicton, dar nu e nicio problema il brevetez eu acum. ) eu pot sa fiu sarcastica cu altii , dar altii cu mine nu.M-am prins din prima ca esti sarcastica , numai ca deh ai dat peste cineva mai sarcastic ( cand e tratat cu sarcasm ).
E clar ca tu ai numai prieteni " deosebiti"
Numai prin deschiderea acestui topic nu ai facut altceva decat sa iti umflii egoul , asa ca decat sa te iei de altii (degeaba ) mai bine te-a\i uita si in curtea ta
Daca as fi curios te-as intreba , cum stabilesti tu in urma un commenturi ca autorul e inteligent , educat si sensibil. Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia, Numai ca de felul meu nu sunt deloc o persoana curioasa , asa ca nu intreb
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. ...
Ca sa fiu clar , in ciuda aparentelor nu sunt perfect , asa ca raspund bine la orice critica , constructiva...

Încă o dată spun că nu mă înţelegi. Dacă ai fi accesat link-ul pe care l-am pus în prima postare din topic, ai fi înţeles pentru ce l-am deschis. Întamplator am ajuns pe pagina unui utilizator care se comporta acolo fără nicio noimă. Am considerat că este de datoria mea să fac sesizarea, în ideea că moderatorii vor stopa asemenea fenomene pe viitor. Este ca atunci când întâlnesc pe stradă un nebun periculos şi sun la 112. Este spiritul civic, pe care îmi permit să mi-l manifest şi într-un spaţiu virtual.
Dacă m-ai fi întrebat cum îmi dau seama dintr-un comentariu că autorul lui este inteligent, cult şi sensibil, ţi-aş fi răspuns fără ezitare. Inteligenţa reiese din coerenţa şi logica formulării, educaţia se vede din cunoştinţele de gramatică pe care utilizatorul este obligat să le afişeze într-o exprimare scrisă şi sensibilitatea transpare din interpretarea pe care o dă întâmplărilor din film. Aceste criterii le-am aplicat în selectarea câtorva persoane, cele pe care le-am remarcat cu foarte mare uşurinţă. Nu îmi permit să răspund în numele celor care mi-au cerut prietenia, dar este evident că nu am o galerie impresionantă. Observ o goană după aurul din medaliile oferite de Cinemagia, inclusiv cea care te confirma drept “Clubber gold”. Mă hazardez să spun că o parte din cei care mi-au adresat cererea erau înscrişi în această cursă, eu ajutându-i să obţină distincţia râvnită. Cine sunt eu sa le stau în cale ? I-am acceptat, mai ales că în condiţiile în care am profilul public, oricine doreşte îmi poate urmări activitatea. Dar nu mi-ai pus aceste întrebări, aşa că nu îţi voi răspunde...
Nu voi sta să îţi analizez contribuţia la dezvoltarea site-ului, ştiu doar că nu sunt de acord cu acel clasament al utilizatorilor. Alta este în mintea mea imaginea utilizatorului de top. Nu trebuie să o iei la modul personal, căci este loc sub soarele Cinemagiei pentru toată lumea. Mai ales ca eu vreau să stau la umbră...
Nu trebuie să îţi faci griji pentru somnul meu, căci te asigur că nu s-a născut încă acel utilizator care să mă ţină noaptea în starea de veghe. Acum voi dormi şi mai bine, căci m-a obosit exprimarea ta alambicată, plină de paranteze inutile şi de greşeli gramaticale flagrante.
Sper să ai capacitatea de a primi cu indiferenţă lipsa mea de interes faţă de persoana ta. Eu am uitat deja că am avut acest schimb de replici...
Noapte bună !
bitter_moon is offline   Reply With Quote sendpm.gif