[quote=cosmin742000]
Originally Posted by Tyson_Kyd:
Originally Posted by cosmin742000:
Originally Posted by Tyson_Kyd:
Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !
|
Nu cred ca am ce intelege la tine ! Nu esti o carte pe care ar trebuii s-o inteleg, esti decat un alt manglitor de pe site ce da numai note si comentarii tampite ca sa se afle in treaba ! Esti genul de filfizon care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi . Eu te ignor pe cat de mult pot, iar aici doar mi-am spus opinia ! Din pacate discreditezi site-ul doar prin prezenta ta ! "Sa spunem ca apare un potential user ce vrea sa se uite de un film . Omul se uite la sinopsis si cand da la comentarii, vede un comentariu stupid si o nota irelevanta care este data de cosmin742000 . Cand vede acest lucru isi da seama ca toti de pe acest site sunt niste idioti si nici ca mai intra vreodata pe Cinemagia, iar toate astea din cauza unui asa zis user !"
|
Decat ca sunt un utilizator pe care tu ai zis decat ca nu il intelegi.(la el  ) Cand zici de carte sper ca nu te referi decat la asul de trefla (o carte greu de inteles pentru unii  ).Cat despre exemplul tau cu discreditarea e perfect cretin sau noaptea mintii ( exemplul). Sa zicem ca eu nu am decat comentarii idioate. Decat ca orice user care se ia numai dupa comenturile unui singur om , " ca sa se uite de un film " nu e decat foarte foarte foarte prost . si isi merita soarta . Asta ca sa nu mai zic ca eu la nici un comment ( jur pe rosu) nu am scris ca recomand sau nu vreun film.Daca ai fi urmarit commenturile mele (slava domnului ca nu le-ai urmarit si nici nu o sa le urmaresti vreodata pt ca facem parte din specii diferite , si nu ne intersectam la ce vedem ) ai fi vazut ca filmele mele preferate , cele mai bune filme pe care le-am vazut eu , sunt decat dupa anul 2000. Dar e mai usor sa te iei dupa aparente si sa afirmi lucruri in totala necunostinta de cauza.E drept ca nu imi place comertul cu amanuntul practicat acum la Hollywood , ,dar asta e decat parerea mea . Am voie sa am o parere ? .Asa ca (fara virgula) cade si afirmatia ta ca sunt genul (poate ai vrut sa scrii geniul )  "care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi" (sper sa observi si greseala gramaticala )Despre filfizon ce sa mai zic , e clar ca nu stii ce inseamna , eu nu iti zic pentru ca e greu sa educi atata lume, si de ce as educa pe cineva care ma injura?Ma asteptam insa ca macar decat manglitor sa stii ce inseamna . Sfatul meu (neprietenesc , dar foarte bun ) pentru tine ,este sa te lasi de scris ( cel putin pana inveti sa scrii corect ) pentru ca te faci decat de ras. Commenturile mele" tampite" macar sunt scrise decat corect gramatical.  .
Morala este ca pe tine te preocupa decat discreditarea mea , nu si a siteului
|
N-am nimic cu tine cosmin742000, dar esti debil ! Cred ca multi ti-am vazut "comentariile" nu comenturile, si toate sunt fara nicio noima . Nu afirm faptul ca n-ai dreptul la o parere sau opinie , dar tu nu folosesti acest drept in modul potrivit . Ti-as recomanda sa nu mai minti, minciuna are picioare scurte si nu cred ca vrei sa auda mami si tati despre asta ! Uiti cand jingeai mai multi utilizatori, uiti cand le criticai parerile si uiti cate greseli gramaticale ai in comentarii ! Ar fi bine sa nu mai juri... oricum injuri destul ! Pe mine nu ma intereseaza ca ai ajutat site-ul in vreun fel, oricum se vede ca l-ai ajutat doar pentru puncte, scotandu-i ochii acum unui opil de 16 ani pentru asa ceva . N-am de ce sa-l compar pe Tyson cu tine, credema ca este de 10000 de ori mai special decat tine . Tyson este mult mai simtit decat tine si are doar 16 ani ! Apropo... nu folosi decat in loc de "doar" ! Omule te discreditezi singur

) !! Auzi la el, este discreditat de un copil de 16 ani

))) ! Inseamna ca iti este frica de el

... d'aia il ataci ! Daca nu ti-ar fi frica, nu l-ai ataca :-j . Pustiu' si-a spus strict parerea despre un anume utilizator . Apropo... sunt 100% sigur ca nu stii ce inseamna "a injura" si ce inseamna "a jignii"

! Nu cred ca ai cum sa inveti tu pe cineva, ceva . Tu ar mai trebuie inca sa inveti . In locul tau, as tacea si mi-as vedea frumusel de viata . Lasa-l pe Tyson, are destui oameni care pot sa-l invete ce trebuie . Sa stii ca se scrie "site-ului" nu siteului !