Originally Posted by cosmin742000:
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. Iti dau cel mai bun exemplu Kedii e cel mai ahtiat dupa puncte ( ce o face cu punctele astea ca nu ii tin de foame ? ,din 13223 de filme vazute are 12960 favorite , nu ca asta ar fi ceva rau .iar la contributile aduse siteului are doar 3 puncte) Ti se pare kedii un tip care cauta popularitatea ( nu ca ar fi ceva rau sa o caute , pt ca ghici ce , fiecare e liber sa faca ce vrea , fara sa ii poarte altii de grija , atat timp cat nu ataca pe nimeni. )?
|
O fi luat
kedii "dăcât" (aşa se scrie dacă vrei corectitudine

) 3 puncte pentru informaţiile cu care a contribuit, ceea ce este irelevant, dar, dacă îl luăm la puricat, e în fruntea topului pentru că a obţinut 7860 pct. din Review-uri filme (aka acele fraze dadaiste, alcătuite din juxtapuneri aleatorii, ce se remarcă prin exprimări de clasa a doua: "el este un film mare, actorii au fost mari"), 2262 pct. din Prieteni club (practic este "prieten" cu
aproape oricine respiră pe acest site, 12556 pct. datorită filmelor pe care le deţine (în format DVD) - mă îndoiesc de acest lucru, la fel de faptul că ar deţine filme, fie ele şi piratate, şi, mai presus de toate, că a văzut vreun film vreodată. Sunt sigur, însă, că ştie să înjure şi că este un adversar declarat al cratimei, am avut "privilegiul" să primesc un PM din partea lui, din care am reţinut că este necrofil.
În ceea ce te priveşte,
cosmin742000, nu îţi contestă nimeni contribuţia la dezvoltarea informaţională a siteului. Problema apare când ataci alţi useri pe motiv că scriu "platitudini, clişee" când comentează filme, dar nu spui nimic despre acel celebru "filme de calitate, cu acţiune, ritm, suspans şi femei frumoase, cum se făceau altădată şi azi nu se mai fac", ce populează subsolurile a zeci, poate chiar sute de filme.

De asemenea, în calitate de deţinător al adevărului absolut privind valoarea unui film, punctezi filme SF sau de acţiune recente cu note foarte mici, fără să le fi văzut, numai pentru că sunt noi. Şi dacă te-ai limita la asta, ar fi cum ar mai fi, dar intri şi în clinciuri verbale cu cei cărora le plac, ajungând să le evaluezi vârsta, IQ-ul, cultura etc. (scriu asta pentru că afirmi "Nu m-am luat si nici nu o sa ma iau de nici un user").
Temă pentru acasă: identifică greşelile din următoarea frază: "Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia"!