Originally Posted by bitter_moon:
Tot ceea ce am spus mai sus legat de complexele mele de inferioritate era la modul sarcastic. Nu imi permit sa iti spun ca nu intelegi femeile, dar pe mine este clar ca nu m-ai inteles...
In privinta compatibilitatii cu anumiti utilizatori de top, prefer sa o ignor. Altfel, as lua-o ca pe o ofensa si as fi nevoita sa parasesc site-ul. Oricum, nu sunt aici pentru toti utilizatorii si nu imi aleg prietenii orientandu-ma dupa recomandarile facute de Cinemagia. Ca sa nu ramana o enigma modul in care ii selectez, voi preciza ca ma intereseaza inteligenta, educatia si sensibilitatea. Remarc aceste calitati citind comentarii, iar daca unul imi atrage atentia prin logica argumentarii si frumusetea formularii, indraznesc sa cer prietenia utilizatorului care l-a postat. Nu sunt o colectionara impatimita, acest lucru vazandu-se dupa numarul redus de "prieteni" din lista mea. Majoritatea mi-au adresat ei cererea si tin sa le multumesc daca au facut-o remarcandu-mi activitatea. Nu caut distinctii pe Cinemagia si nu imi umflu ego-ul adunand trofee virtuale. Popularitatea inseamna cu totul altceva, in opinia mea de utilizator aflat in coada clasamentului...
|
Vai dar ce te-ai ofensat , dupa dictonul ( stiu ca nu exista asa un dicton, dar nu e nicio problema il brevetez eu acum. ) eu pot sa fiu sarcastica cu altii , dar altii cu mine nu.M-am prins din prima ca esti sarcastica , numai ca deh ai dat peste cineva mai sarcastic ( cand e tratat cu sarcasm ).
E clar ca tu ai numai prieteni " deosebiti"
Numai prin deschiderea acestui topic nu ai facut altceva decat sa iti umflii egoul , asa ca decat sa te iei de altii (degeaba ) mai bine te-a\i uita si in curtea ta
Daca as fi curios te-as intreba , cum stabilesti tu in urma un commenturi ca autorul e inteligent , educat si sensibil. Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia, Numai ca de felul meu nu sunt deloc o persoana curioasa , asa ca nu intreb
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. Iti dau cel mai bun exemplu Kedii e cel mai ahtiat dupa puncte ( ce o face cu punctele astea ca nu ii tin de foame ? ,din 13223 de filme vazute are 12960 favorite , nu ca asta ar fi ceva rau .iar la contributile aduse siteului are doar 3 puncte) Ti se pare kedii un tip care cauta popularitatea ( nu ca ar fi ceva rau sa o caute , pt ca ghici ce , fiecare e liber sa faca ce vrea , fara sa ii poarte altii de grija , atat timp cat nu ataca pe nimeni. )? Eu pe de alta parte am " discreditat" cu 5181 de puncte din contributii aduse siteului si as fi "discreditat "probabil cu , in jur (nu injur -asta e treaba lui Tyson _kid) de 100000 , daca mi s-ar fi aprobat macar o zecime din pozele trimise , si ploturile ar fi fost punctate cu cat zice siteul ca se puncteaza un plot. Ca sa te linistesc , sa poti dormi noaptea nu am facut si nu o sa fac cerere pentru vreun DVD de la cinemagia( decat doar daca poate ar oferi pe DVD filmul Le dolce signore (excelenta gluma mea , puteti sa si radeti daca o intelegeti )) asa ca in cazul meu nu se verifica goana dupa trofee fie ele si virtuale. Cat despre popularitate nu ma plang , iar despre ego , am cu ce sa il umflu , numai ca pe cinemagia nu o (mai) fac pt ca am observat ca sunt mult prea multi ( si aici se aplica prosti dar multi vorba lui Negruzzi si nu dictonul popular daca iti zic 263,76786 ca esti beat te duci sa te culci,) cei care si asa zic ca sunt arogant , pentru ca imi plac doar filmele de arta , sau cele vechi ( din ce put al gandarii or fi scos treaba asta ? sau chiar asa fiind ce legatura ar fi intre filmele de arta/ sau vechi si aroganta eu unul nu stiu)
Nu m-am luat si nici nu o sa ma iau de nici un user., insa in masura in care voi fi atacat (degeaba si/sau josnic ) , voi raspunde . Mint m-am luat o singura data de un singur user., aveam dreptate , dar nu era treaba mea..Pt ca aveam dreptate nu mi-am cerut scuze , dar pt ca m-am luat de userul respectiv , fara sa fie treaba mea imi pare rau.
Ca sa fiu clar , in ciuda aparentelor nu sunt perfect , asa ca raspund bine la orice critica , constructiva , care chiar are un fond .Intrebati-i pe iiii ,sau pe Liviu daca pe mine nu ma credeti