Originally Posted by Tyson_Kyd:
Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !
|
Daca ai ,si e clar ca ai o problema cu mine , zi asa , nu ma adauga pe mine la utilizattori care discrediteaza siteul, Ca nu ma poti intelege asta e evident , doar nu intelegi tu lucruri mult mai simple , cum ar fi ce e aia discreditare

Daca asta e SINGURUL motiv pentru care zici ca discreditez siteul ( si care evident nu are nicio legatura cu siteul , cu discreditarea lui , etc ) eu propun sa ramana pe site doar cei pe care ii intelege Tyson:

Poti foarte simplu sa faci cum (doar) zice MikkaelWolfganger ca face , ignore si gata .(tratamentul e aproape reciproc , in sensul ca eu il ignor pe el complet , el mai inceerca din cand in cand sa zgarie dar cred ca in sfarsit s-a prins ca nu ma iintereseaza deloc parerile luii despre mine si in ultima vreme a renuntat , ca vorba aia ce haz are sa dai in om , daca omu nu iti raspunde ) Mie imi vine foarte usor sa te ignor . Se pare insa ca tie iti e f greu .bitter_moon nu mai stiu cine cui i-a cerut prietenia intre noi inclin sa cred ca tu mie , pt ca eu am cerut-o la maxim 10 persoane si am 393 de " prieteni ", din care cu cel mult 20 am schimbat vreodata vreo vorba Nu stiu ce complexe de inferioritate ti-ai creat fata de persoana mea insa in mod cert ti le-ai creat tu singura , eu neavand nicio contributie .Nu mi-am propus niciodata sa invat pe nimeni nimic despre filme , fie si pt faptul ca daca nu invata singur e tot degeaba.

.Oricum nu inteleg cum puteam sa te complez cand suntem compatibili 94%.Ma rog cine poate intelege unelef emei ? Poate Tyson
In final pentru descretirea fruntilor , un comment mirobolant la "filmul " Elysium :
"Există o opinie bine-cunoscuta, care atrage atenția societății la orice problemă socială mai ușor de ficțiune decât cu faptele reale, deoarece persoana e mult mai receptiva la ceva ireal, transferându-l in lumea în care trăiește, de ce , de exemplu, în presă. Creatorii de "Elysium" a apelat la acest principiu, astfel încât filmul lor - asta e ceea ce se întâmplă cu societatea modernă, dar cu decoratiuni modificate. În rest - totul rămâne neschimbat.
În opinia mea, filmul a fost mare, deși a fost foarte greu El este inteligent, are o poveste bună, destul de previzibila, o echipă bună. Există o unitate, există o atmosferă. În ceea ce privește actoria, eu sunt foarte bucuros că rolul principal ia fost dat lui Matt Damon,si nu alcuiva (fara suparare pentru fanii foștilor candidați pentru acest rol), pentru că este perfect in rolul său "