View Single Post
Old 27 Sep 2013, 19:56   #31
bitter_moon
Senior

bitter_moon

Originally Posted by cosmin742000:
Nu stiu ce complexe de inferioritate ti-ai creat fata de persoana mea insa in mod cert ti le-ai creat tu singura , eu neavand nicio contributie .Nu mi-am propus niciodata sa invat pe nimeni nimic despre filme , fie si pt faptul ca daca nu invata singur e tot degeaba. .Oricum nu inteleg cum puteam sa te complez cand suntem compatibili 94%.Ma rog cine poate intelege unelef emei ?

Tot ceea ce am spus mai sus legat de complexele mele de inferioritate era la modul sarcastic. Nu imi permit sa iti spun ca nu intelegi femeile, dar pe mine este clar ca nu m-ai inteles...
In privinta compatibilitatii cu anumiti utilizatori de top, prefer sa o ignor. Altfel, as lua-o ca pe o ofensa si as fi nevoita sa parasesc site-ul. Oricum, nu sunt aici pentru toti utilizatorii si nu imi aleg prietenii orientandu-ma dupa recomandarile facute de Cinemagia. Ca sa nu ramana o enigma modul in care ii selectez, voi preciza ca ma intereseaza inteligenta, educatia si sensibilitatea. Remarc aceste calitati citind comentarii, iar daca unul imi atrage atentia prin logica argumentarii si frumusetea formularii, indraznesc sa cer prietenia utilizatorului care l-a postat. Nu sunt o colectionara impatimita, acest lucru vazandu-se dupa numarul redus de "prieteni" din lista mea. Majoritatea mi-au adresat ei cererea si tin sa le multumesc daca au facut-o remarcandu-mi activitatea. Nu caut distinctii pe Cinemagia si nu imi umflu ego-ul adunand trofee virtuale. Popularitatea inseamna cu totul altceva, in opinia mea de utilizator aflat in coada clasamentului...
bitter_moon is offline   Reply With Quote sendpm.gif