View Single Post
Old 04 Sep 2013, 15:30   #4484
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Battle Royale-2000

Un film foarte apreciat, dar care pe mine m-a lasat rece.Plotul e simplut: copii au luat-o rara asa ca trebuie invatati o lectie.Lectia inseamna jocul clasic de-a ucide sau a fi ucis.In cazul de fata, avem de-a face cu vreo 40 de pubertari care sunt constransi sa se macelareasca intre e, sub stransa supraveghere a unui dascal, care mi-a adus aminte intr-un mod straniu de fostul meu prof de sport.La sfarsitul a 3 zile, doar 1 va supravietui.

Ideea este interesanta in toata simplitatea ei, dar filmul este o incalcitura prea putin apetisanta de violenta, flashback-uri irelevante, trairi adolescentine si dialoguri care se vor a fi inteligente,dar nu prea sunt.Personajele sunt multe, prea putin dezvoltate, ramanad doar niste numere usor de uitat.Violenta.Eu o preferam graduala, miscandu-se in acelasi timp cu tensiunea ce se acumuleaza cu trecerea orelor.Violenta de orice fel paleste groaznic dupa minutul 30 cand iti apare in fata ochilor un tanar cu un topor infipt in cap,miscandu-se convulsiv.

5/10
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif