Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 03 Sep 2013, 21:51   #1708
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
incep sa cred ca nici pozele cu mancare nu mai au efectul de a trezi din adormire. cum spunea un user nou, este "iarna polara". chiar daca voi hibernati, incapatanarea ma determina sa va arat in continuare,ceea ce mai experimentez eu, din punct de vedere culinar. am avut o perioada de viata nefasta, care s-a prelungit prea mult,spre multumirea acelora care nu au alta placere, decat sa se bucure facand rau altora. singura terapie care ma pune pe picioare in astfel de cazuri, este gatitul. asadar, chiar daca nu reusesc niciodata sa trec pragul unor experimente, ma bucur de rezultat si prind curaj ca sa repet si chiar sa imbunatatesc retetele de la care am pornit.
IMG_0028.JPG
IMG_0033.JPG
IMG_0037.JPG
IMG_0060.JPG
desi multi sustin ca pestele si crustaceele se gatesc relativ usor, mie nu mi se pare deloc asa.
necesita multa migala in operatiile premergatoare gatitului. este adevarat, timpul de gatire este extrem de scurt in comparatie cu al altor preparate pe baza de carne, dar trebuie destul de multa pricepere in manuirea ustensilelor din bucatarie si mai ales gasirea combinatiei de condimente cea mai potrivita,pentru imbogatirea gustului si savoarei acestor bunatati oferite de mare.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif