View Single Post
Old 19 Aug 2013, 17:47   #3258
sigalia
Guru

sigalia

Originally Posted by rvn:
eu cred ca Tudor Chirila isi manifesta frustrarea (artistica) printr-un teribilism adolescentin tarziu. poate si nerealizarile din viata personala.dar, asta numai el poate sti.impresia pe care mi-o lasa mie, este a unui om care sufera (din cauza artei sau din oricare alt motiv).

Mie nu mi se pare deloc suferind decat de un singur lucru : obsesia lui artistica pentru Litoralul romanesc.Nu ma enerveaza deloc (eu fiind mai greu enervabila),dar nu pot sa nu constat ca tot ce i s-a intamplat notabil artistului s-a petrecut la sau in drumul spre ....mare.La mare,mai precis in Vama se combina el cu toate,marea il asteapta pe el negresit inca de cand il simte ca e pe la Fetesti (''Vara asta''),cand e in criza conjugala fuge evident tot la mare (''Perfect" / a priceput cineva de ce are in clipul acesta caciula ?) nici pe bietul copil interior nu-l iarta si-l pune sa alerge tot ...catre mare.Nu mai spun de fetele unse,care danseaza goale ,pe care le saruta pe stanci si printre alge.... Stie omul ca fara mare n-are nici o sansa/ cu albumul ''Vama '' de anul trecut,unde a incercat si niste texte fara mare ,a dat-o in bara.
Ma gandesc totusi ca s-ar putea si mai rau; daca se ''maturizeaza'' o sa se-apuce de piese de-acelea cu Mos Craciun,brazi impodobiti si copii multi in jur.
Nuuu,sa-l lasam asa ....omul plajei, ca macar e haios( in piesa asta pasiunea lui marina atinge apogeul )
http://www.youtube.com/watch?v=ZyqFqjCZqrA

Last edited by sigalia : 19 Aug 2013 at 17:51.
sigalia is offline   Reply With Quote sendpm.gif