Thread: Erori...
View Single Post
Old 11 Aug 2013, 12:07   #5
Iulidesprefilme
Junior

Iulidesprefilme

Erori, confuzii şi nebăgări în /de seamă...

Filmografiile actorilor John Gilbert şi Thomas Mitchell, scuzaţi-mă, sunt...varză! Frank Lloyd (regizorul) figurează de două ori ! Şi nu este singurul...Dacă vrei să-ţi dai cu părerea nu ştii la cine ai nimerit ! Şi cu unele poze sunt necazuri...userii atenţi semnalează, dar îi mai ia cineva în seamă? Şi eu şi alţi contributori am completat sau am rectificat datele personale ale multor actori, regizori etc. şi...nimic !...Unii apar ca având peste suta de ani, deşi au putrezit de mult...Dacă s-ar manifesta faţă de TOŢI contributorii, inclusiv faţă de cei "consacraţi", mai multă rigoare, atenţie, ce bine ar mai fi ! Nu zic, oricine poate greşi, dar sunt cam multe problemele...vă decredibilizaţi ! Nu trebuie să vă speriaţi că unii contributori adună puncte, vezi Doamne, să vă ia premiile propuse, staţi liniştiţi, mulţi nu sunt interesaţi de ele...nu asta e problema, ci, din punctul meu de vedere, oferta unei informaţii corecte. Personal, vin cu informaţii, date, opinii pentru îmbogăţirea/ completarea unor pagini, care "suferă" de lipsa lor...
Şi ar mai fi ceva...se publică fără a se cere diacritice (nu mă refer la rubrica părerilor personale) şi mai ales, "scapă" multe erori de scriere...
N-ar fi bine să se uite cineva atent la cum scriu sau cum se exprimă contributorii în limba română?
Mă întreb dacă citeşte cineva poliloghia asta a mea...nu am avut răspuns la diversele sesizări...
Totuşi...mulţumesc pentru atenţie...
Iulidesprefilme is offline   Reply With Quote sendpm.gif