View Single Post
Old 07 Aug 2013, 16:22   #1506
Chambord
x

Chambord

Urasc copertile. Auzisem mai demult ca Salinger nu lasa editorii sa puna vreo poza pe ale lui pentru a nu canaliza mintea cititorului. Pai asa ! Daca stau sa ma gandesc cred ca e singurul scriitor caruia i-am citit toate cartile. Si nu mi-am propus asta. Dar pe undeva, faptul ca nu mi-a agasat frumosii mei ochisori (certified rating) cu nushce poza penala tre sa fi ajutat. Mi-am facut o lista cu carti de achizitionat (foolish behaviour, poate dura ani pana sa o cumpar, mai am vreo 20 in biblioteca, luate in diverse momente si de care n-am avut timp sa ma ocup pana acum). Oricum, e cea mai faina lista cu carti de achizitionat pe care am vazut-o vreodata. Bate la fund tot ce am ati postat voi mai inainte. E muult mai faina. Vorbesc serios. Si nici macar nu e lunga. Are fix 12 titluri in ea. Cate o carte aparuta in fiecare an din 2000 pana in 2012. (Ceea ce pare a fi, conform cu cercetarile mele si lecturi de fragmente din ele) Cea mai buna carte a fiecarui an. Vreau sa ma axez pentru o perioada (nu stiu cand o voi incepe si cu atat mai mult cand voi sfarsi ) pe marile carti ale secolului 21 (anul 2000 e guest). Mai am cam inca pe atatea,pe care urmeaza sa le atac, dupa ele, tot din 21st, dar nemaitinand cont de an. Bun. Problema e, atunci cand vrei sa achizitionezi mai multe carti deodata, ca te izbesc in ochisori COPERTILE ! Care sunt uneori niste imagini agasante / idioate / pretioase, care n-au nici o treaba cu cartea. N-o sa fie asta o piedica intre mine si ea. Dar e ca si cum te-ai duce intr-un restaurant fancy si scump si ai gasi un fir de par in farfurie. WHADDAFUCK !!!
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif