View Single Post
Old 31 Jul 2013, 20:21   #65
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Draga Malombra, vad ca deplangi modul in care e vazuta sexualitatea in ziua de azi, tocmai in timp ce tu insuti oferi o mostra de vulgaritate prin fanteziile tale despre fanteziile mele.

Marcus a pus in film un poster cu niste tipe dezbracate, in timp ce personajul sau vorbeste despre femei. S-ar putea sa te surprinda asta, dar barbatii sunt stimulati sexual de astfel de postere. Iar imaginea aceea, aflata intr-un bar, in combinatie cu personajui palavragind despre relatia sa cu fetele, creaza o anumita atmosfera. Eu am criticat tranzitia neinspirata de la "hai sa vorbim in bar de fete", la imaginea cu o femeie decenta care ar putea fi mama.

Quote:
te afli în imposibilitatea fizică, deci în justificarea morală, de a te furişa la toate festivalurile acestei lumi, prin toate avioanele care duc acolo, pe toate croazierele care te aduc de acolo, mănînci prin bufetele suedeze ale marilor hotelur
Vezi, ai remarcat si tu o parte din variantele interesante care ar deveni posibile prin invizibiltate. Dar personajul nostru prefera sa manace pop-corn si sa fumeze singur intr-un bar. Imi pare rau, dar e plicticos.

Quote:
cine-i Carlo? vreau şi eu să-l întîlnesc.
Carlo, daca mai traieste, e magicianul care l-a facut invizibil cu mult timp in urma pe protagonistul short-ului.
  Reply With Quote sendpm.gif