Facultate,Pareri,Sfaturi,Experiente
Poate ca un thread similar a mai fost initiat pe aici,dar eu nu l-am gasit,asa ca daca deranjez pe cineva cu inca "unul" ,rog spre a ma scuza.As vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste pareri,sfaturi si informatii bazate pe experiente proprii sau din surse cat de cat sigure si nu basme;cat mai orientativ.
Eu initial imi doream Litere si Istorie pentru ca ma descurc acceptabil zic eu la cea dintai si bine la cea din urma,fiind o pasiune a mea,dar din anumite considerente am evitat,desi inclinatia mea este spre uman se pare ca nu pot evita deloc repugnatorul de real.Totusi am,zic eu,inclinatii si spre alte domenii,eu stiu,sa le zic calitati care poate m-ar ajuta asa ca am aplicat la Facultatea de Management in Productie si Transporturi si am dat si la ETC desi aici,cum am zis nu sunt prea sigur,chiar daca la anumite puncte m-as descurca,parti de hardware in principal.Voi ce credeti?Care din ele sunt sa le zic de "viitor" desi poate e gresit spus,sa zic altfel,sa nu mori de foame dupa ce termini?