View Single Post
Old 13 Jul 2013, 22:24   #3232
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by chuckyfan:
idioţii care nu şi-au luat bacul. de ce? simplu. dovedeşte că trăim într-o ţară de analfabţi cocalari.
să-mi bag piciorul, când am văzut ce specimene am cu mine în sală ( la limba română ) îmi venea să mă dau cu capul de bancă. tona de gel în cap, cămăşi roz şi freze asimetrice + bronz de solar

dafuq is wrong with this country?

what about our future

Dupa vreo 5-6 paragrafe vine vorba si de bac. Mie interesante mi se par comentariile. Adevarul e ca e foaarte grav ce se intampla cu bacul si e o chestie ce pe mine ma pune pe ganduri...

Bine, la scoala unde merge fiica-mea si unde vor merge si celelalte doua in Timisoara, la Lenau, rezultatele din ultimii ani sunt peste 95% admisi - inainte nu prea m-am uitat dar tot e unul din liceele bune din oras. Eu sper ca ale mele sa ia bacul peste 9 ani si fara meditatii sau cel mult la mate sa ia cateva luni cum am luat eu in 94. Dar asta e cazul familiei mele...

Grav e ca cei care azi si anul trecut nu au luat bacul sunt generatia de maine. Si daca doar asta avem, suntem in deep shit. O sa ma duc inapoi in Germania, mama ei, ca aici se pare ca e tot mai rau.... SI poate fiicele mele vor da Abiturul si vor lua 1! (nota maxima din DE)