Originally Posted by MikkaelWolfganger:
E simplu.B si A-urile sunt pentru limba straina.A1-varza, A2-aproape varza, B1-binisor, B2-esti un adevarat maestru al limbii engleze
|

Am ras de calificarile astea, in loc sa incurajezi omul ca a capatat un calificativ de incepator, il faci varza. Mai sunt si C1, C2, astia scriu carti.
Originally Posted by chuckyfan:
Da, dar n-am fost în izmene. Am avut blugi negri şi un tricou negru cu Led Zeppelin. Nimic indecent, nu? Nu "era" draci pe el, erau versurile de la Stairway to Heaven.
|
Chestia pe care trebuie sa o extragi din intamplarea asta e urmatoarea: acum ai dat un examen, dar dupa liceu si facultate o sa dai interviuri pentru job. La unele joburi bine platite tinuta decenta (avocatii, bancile, anumite multinationale) e obligatorie si la interviu, si la locul de munca. La altele, cum sunt eu - programator, nu prea. Dar oricum nu mi-as permite sa ma duc la interviu imbracat ca un rocker la concert nici daca ar fi firma de apartament de scara de bloc. Trebuie sa las o impresie placuta si prin faptul cum sunt imbracat la interviu, o tinuta neutra.
Dar chestiile astea se vor regla de la sine, parcursul firesc (am exemple cu colege de liceu) e sa fii rocker si punker intre 17-20 de ani si corporatist de la 27 la 30 si ceva de ani, cu imbracamintea de rigoare in ambele cazuri.