View Single Post
Old 10 Jun 2013, 13:21   #3188
varu
Guru

varu

Originally Posted by MikkaelWolfganger:
E simplu.B si A-urile sunt pentru limba straina.A1-varza, A2-aproape varza, B1-binisor, B2-esti un adevarat maestru al limbii engleze

Am ras de calificarile astea, in loc sa incurajezi omul ca a capatat un calificativ de incepator, il faci varza. Mai sunt si C1, C2, astia scriu carti.

Originally Posted by chuckyfan:
Da, dar n-am fost în izmene. Am avut blugi negri şi un tricou negru cu Led Zeppelin. Nimic indecent, nu? Nu "era" draci pe el, erau versurile de la Stairway to Heaven.
Chestia pe care trebuie sa o extragi din intamplarea asta e urmatoarea: acum ai dat un examen, dar dupa liceu si facultate o sa dai interviuri pentru job. La unele joburi bine platite tinuta decenta (avocatii, bancile, anumite multinationale) e obligatorie si la interviu, si la locul de munca. La altele, cum sunt eu - programator, nu prea. Dar oricum nu mi-as permite sa ma duc la interviu imbracat ca un rocker la concert nici daca ar fi firma de apartament de scara de bloc. Trebuie sa las o impresie placuta si prin faptul cum sunt imbracat la interviu, o tinuta neutra.
Dar chestiile astea se vor regla de la sine, parcursul firesc (am exemple cu colege de liceu) e sa fii rocker si punker intre 17-20 de ani si corporatist de la 27 la 30 si ceva de ani, cu imbracamintea de rigoare in ambele cazuri.

Last edited by varu : 10 Jun 2013 at 13:38.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif