View Single Post
Old 10 Jun 2013, 11:26   #3185
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Competentele astea se dau cu profesorii tai si sansa sa nu iti dea calificativ de avansat sunt aproape nule.Eu cel putin cand am dat anul trecut chestiile astea, n-am stiut o iota din textul ala pe care trebuia sa il comentez si am luat experimentat.

Oricum valoreaza nimic toate competentele astea.Sunt puse doar sa mai incurce din timpul elevilor.Nu te intreaba nimeni de ele, nici macar de cele lingvistice sau cele informatice.Trebuie doar sa faci act de prezenta.Ai grija ce faci la scris, ca acolo e scandalul mare!

Nu prea e comunism.Pana la urma nu poti sa te duci la scoala in izmene ca totusi e o institutie care cere o anumita conduita, nu?Nici cu uniformele nu-s de acord ,dar o decenta in alegerea unor haine nu e deloc rea.Si asta cu decenta ar trebui inceputa de la profesori sau, mai precis, de la profesoare.

On topic:Ma enerveza Lana del Rey si armata ei de fane.Poate ca la inceput parea ceva deosebit, dar acum se pierde in vulgaritati si siroposenii retardate.Plus ca am dat si de niste live-uri de-ale ei si mi-am mai schimbat parerea despre minunatele ei calitati vocale.
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif