View Single Post
Old 28 May 2013, 23:55   #547
BJBlazkowicz
Junior

BJBlazkowicz

Originally Posted by nykysor:
Isi aminteste cineva de VIDEOTECILE anilor 80" ,de filmele traduse de vocea incomfundabila a doamnei Irina Margareta Nistor?
In anul 1985 in CRAIOVA au aparut salile VIDEO ,intai una, doua ,apoi tot mai multe.Eram elev si intr-o duminica am vrut sa merg la VIDEOTECA improvizata in sala de spectacole a teatrului liric dar pentru ca nu se vandusera prea multe bilete pentru acea ora filmul nu a mai rulat in schimb ni s-a propus sa revenim pentru filmul de la ora 19.Am mers afara sa vadem afisul dar acolo scria doar film surpriza.Reantorsi in sala ni s-a spus ca filmul se numeste CAPITANUL PUMA si este cu BRUCE LEE dar ca este film interzis si de aceea nu poate fi anuntat.Cum era prima data cand il vedeam pe (BRUCE LEE ?) si cum toti chinezii mi se pareau facuti de o mama,acum stau si ma gandesc oare chiar a fost BRUCE pentru ca de atunci nu am mai auzit de acest film iar filmele lui sunt arhicunoscute si se pot numara pe degete.ACTIUNEA: Personajul este politist proaspat detasat intr-o sectie de politie ,cred ca undeva in america ,motociclist imbracat mai tot timpul cu o geaca de piele bine stransa pe corp.Cred ca fusese detasat si pentru a-i antrena pe ceilalti politisti care la inceput nu il prea ia in seama pana cand fac cunostinta cu podeaua.Stiu ca era vorba de ceva droguri ,ca la un moment dat urmareste o masina se prinde de bara din spate si este tarat cu genunchii pe asfalt.In final se duce o lupta undeva pe o plaja politistul si infractorul fata in fata.Este cam mult din '85 si nu-mi mai amintesc prea multe dar tare mult as vrea sa stiu daca era sau nu BRUCE LEE

Dupa poveste pare a fi Dead Or Alive
http://www.imdb.com/title/tt0080600/