Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 25 May 2013, 08:39   #1665
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by anaemona:
Eu chiar n-am spus ca m-as intoarce in natura ca acum 100 de ani, dar m-as intoarce asa, pe jumate. In primul rind imi place sa traiesc in oras (imi asum riscul sa inghit aerul asta poluat ) in al doilea rind n-as face fata fizic la munca de la tara, daca ar trebui sa traiesc din asta. Dar n-as zice nu sa stau in centrul orasului, inconjurata de cafenele si boutique-uri si sa am un petec de curte pe care sa cresc mai de moft, mai in serios, tot ce am eu chef sa maninc - si daca se poate sa fie un oras cu o clima cit mai calda, Spania, Italia, sudul Frantei
astea sunt mici dorinte burgheze, pe care...cine nu si le-ar dori? e ca si cum te-ai uitat la un film despre viata plictisitoare pe care o duce o femeie cu bani foarte multi, intr-un conac de la tara sau dintr-o suburbie luxoasa si care, ca sa-si umple timpul, se-apuca de gradinarit.
o,draga mea, visele sunt cele mai placute forme ale inchipuirii noastre. ne place sa visam ca sa avem un tel de atins in viata.
cred ca esti constienta ca, pe jumate, n-ai cum sa te intorci. si nici pe de-a-ntregul.
cu cat suntem mai cuceriti de avantajele civilizatiei moderne, cu atat ne dorim mai mult lucrurile vechi, iar valoarea acestora creste, fiindca atunci le pretuim cel mai mult, cand le simtim lipsa.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif