View Single Post
Old 21 May 2013, 22:16   #4472
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

The hunt

Problema mea cu filmul e chiar povestea,care mi s-a parut destul de prefabricata in multe momente doar de dragul de a dramatiza scandalul.Tot setup-ul cu oraselul care se intoarce impotriva lui si felul in care se comporta lumea pare cam fortat si aduce destul de mult cu Straw dogs.

Chiar si asa,lucrurile se desfasoara intr-un mod interesant si se ridica destule dileme morale.
Vinterberg e foarte priceput in spatele camerei reusind sa creeze o atmosfera sumbra,Mikkelsen e ca de obicei excelent in rolul principal si finalul e unul destul de bun,care-l face pe Lucas sa realizeze ca intotdeauna va exista un Toma necredinciosu' prin preajma.

Eu as fi preferat un final mai simbolic cu el incercand sa impuste cerbul,apoi sa lase arma jos si sa plece.Astfel ar fi realizat ca animalul era exact in pozitia prin care el trecuse cu un an inainte.N-a facut nimic dar era vanat.

The hunt poarta semnele unui film mare dar dupa parerea mea,Vintenberg n-a stiut sa valorifice cum trebuie premiza,rezultand doar un film bun.

P.S: Am inteles ca Submarino e oarecum in aceeasi oala cu The hunt,doar ca mai bun.L-a vazut cineva?Vreo parere?

Last edited by Kriss_Kringle : 28 May 2013 at 12:42.
Kriss_Kringle is offline   Reply With Quote sendpm.gif